0

Repülőjegy árak Los Angelesbe

A repülőjegy árak Los Angelesbe Budapestről légitársaságonként és időszakonként változnak. Általában 100 és 200 ezer forint között mozog egy Los Angeles-i út ára, viszont ha körültekintőek vagyunk, és szerencsénk is van, egyes fapados légitársaságoknál jóval olcsóbban hozzájuthatunk egy Los Angeles-i repülőjegyhez, ha időben lefoglaljuk azt.

Los Angeles az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb városa. Fontos kulturális és gazdasági központ, valamint a világ szórakoztatóiparának egyik kulcsfontosságú helyszíne. Legismertebb és legszebb részei Hollywood és Beverly Hills, ahol szintén akad látnivaló, mivel itt laknak a világszerte ismert filmcsillagok is, akiknek milliós villáik szinte egymást érik. Beverly Hillsben olyan üzletek is találhatók, ahová előzetesen be kell jelentkezni, ha vásárolni szeretnénk.

Repülőjegy árak Los Angelesbe

Repülőjegy árak Los Angelesbe

Hollywood a filmipar székhelye. A leghíresebb látnivalók a Hollywood Boulevard, a Venice Beach, valamint a Malibu strand. Itt találhatók továbbá a világ talán leghíresebb vidámparkjai: Disneyland és a Universal Studios parkja, melyek életre szóló élményekkel gazdagítják turisták millióit évente.

A fényűzés, a csillogás és a sok sztár rengeteg turistát vonzanak ide évente, melynek következtében Los Angeles a világ egyik legnagyobb bevándorlási városaként van nyilvántartva. A repülőjegy árak Los Angelesbe Magyarországról nem olcsók, de aki megengedhet magának egy ilyen utat, az garantáltan éltre szóló élményekben részesül itt, a világ egyik leghíresebb és legcsillogóbb városában.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018