0

Repülőjegy árak London városába

London számos európai ország népei számára vonzó célpont, főként munkavállalás terén, magas életszínvonala és bérei miatt. Az utóbbi években magyarok ezrei vonultak ki tömegesen Londonba a jobb élet reményében. Természetesen ennek hatására egyre több járatot indítanak már hazánkból is Londonba, melynek egyenes következménye, hogy a repülőjegy árak London területére egyre kevesebbe kerülnek.

Repülőjegy árak Londonba már megtalálhatók akár 30-40 eurótól is, attól függően, hogy mely légitársasággal szeretnénk utazni, illetve mikor foglaltuk le jegyünket az útra. Ha utazásunk előtt már jó néhány hónappal megvesszük a jegyet, sokkal olcsóbban fogjuk megkapni, mint az utazás előtti hetekben vagy napokban, illetve a fapados járatokra értelemszerűen olcsóbban fogjuk megkapni a jegyet, mint a luxusjáratokra.

Repülőjegy árak London

Repülőjegy árak London

A repülőjegy árak Londonban attól függően is változhatnak, hogy hány személlyel szeretnénk utazni, illetve van-e köztük kiskorú. Kiskorúak számára a legtöbb légitársaság kedvezményeket biztosít, így olcsóbban utazhatnak repülővel, mint mi felnőttek. Ha oda-vissza utat is lefoglalunk, erre is fogunk kedvezményt kapni, illetve ha csak kézipoggyásszal utazunk, és nem viszünk magunkkal plusz csomagokat, akkor is kisebb lesz az ár.

A repülőjegy árakat Londonba növelheti az, hogy épp mely szezonba kívánunk ide utazni, illetve hogy mennyi csomagot szeretnénk magunkkal vinni. Ha nem csak kézipoggyászunk van, hanem más csomagjaink is, ezekért plusz összegeket kell fizetnünk a csomagok számától függően.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018