0

Repülőjegy árak Korfura

Attól függően, hogy mikor és milyen légitársasággal szeretnénk utazni, a repülőjegy árak Korfura ennek függvényében változhatnak. Egyes fapados légitársaságok már 50.600 forintért elrepítenek Görögország eme legszebb szigetére, míg más, hagyományos légitársaságok 132.500 forintot is elkérnek egy korfui útért, budapesti indulással. Tehát a jegyárak e két összeg között mozognak, annak függvényében, hogy mikor, honnan és milyen légitársasággal szeretnénk repülni.

Korfun számos olyan látványosság van, melyeket muszáj megtekintenünk, ha a szigeten járunk, s amelyek közvetlenül összefonódnak Görögország történelmével és mitológiájával. Ilyen a Paleokastritsai férfi monostor, amely a legrégebbi monostor a szigeten, s amelyben a mai napig szerzetesek laknak. A monostor 1228-ban épült a korabeli feljegyzések alapján.

Repülőjegy árak Korfura

Repülőjegy árak Korfura

Itt található továbbá az Achilleon palota, amelyet Erzsébet királynő építtetett az 1870-es években, azért, hogy ide menekülhessen a bécsi udvar terhei alól. A korfui Aqualand világszerte híres fürdőhely, mely több mind 40 csúszdájával egész napos programot és kikapcsolódást kínál a családok, számára és életre szóló élményekkel gazdagítja a családtagokat.

Az Angelokastro vára egy 160 méteres szikla tetején magasodik a tenger fölé, mintegy őrt állva. Impozáns külsejével szemkápráztató látványt nyújt, ugyanis a falai egybemosódnak a sziklákkal. A Mon Repos Palota is itt található, mely az angol kormányzók rezidenciájaként volt használatos. Korfu tehát kitűnő befektetés mindenki számára.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018