0

Repülőjegy árak Kanadába

Kanada a természeti csodák országa. Vannak itt égig érő hegyek, gleccserek, prérik, gyönyörű tavak és sziklás tengerpartok. Élővilága is legalább ennyire változatos. A repülőjegy árakban Kanadába is szintén ekkora változatosság mutatkozik, ugyanis attól függően, hogy Kanada melyik városába szeretnénk utazni, milyen légitársasággal és mikor, a repülőjegy árak nagy eltéréseket mutathatnak.

Torontóba Budapestről 160 ezer forintért juthatunk el, egy montreali út ára 180 ezer forintba kerül, míg Vancouverbe majdnem 200 ezer forint ellenében repülhetünk el. Fapados légitársaságok nem nagyon indítanak ide járatokat, ezért a különböző légitársaságok körében nincs versengés a jegyárak lelicitálásában. Így a repülőjegy árak Kanadába igen borsosak.

Repülőjegy árak Kanadába

Repülőjegy árak Kanadába

Borsosságuk ellenére Kanada mégis olyan látnivalókkal szolgál, melyeket sehol másutt a világon nem tapasztalhatunk, ezt az itt járt turisták vallják. A Baffin sziget Kanada legnagyobb szigete, melynek vadsága rabul ejtő. Számos fjord, hegy és gleccser található itt, valamint bálnákat, fókákat és jegesmedvéket is szemügyre vehetünk természetes környezetükben.

Kanada és az Egyesült Államok határán helyezkedik el a Niagara vízesés, mely nem magassága, hanem szélessége révén ejti ámulatba a turistákat. Olyan adrenalin növelő programokat dolgoztak ki itt a turisták számára, melyeket garantáltan nem felejtenek el soha. Helikopterrel a vízesés fölé lehet repülni, vagy motorcsónakkal egész a torkolatig lehet jutni.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018