1

Repülőjegy árak Jet2 légitársaságnál

A Jet2 egy olyan fapados légitársaság, amely már Magyarországról is indít járatokat számos célállomás fele. Repülőjegy árak a Jet2 online felületén ellenőrizhetők le a leggyorsabban és legkényelmesebben. Ehhez nem kell mást tennünk csak ellátogatnunk a Jet2 weboldalára a www.jet2.com-ra.

Repülőjegy árak a Jet2 weboldalán a következőképpen nézhetőek meg: először is be kell írnunk az itt található jegykeresőbe utazási adatainkat, vagyis hogy honnan hová szeretnénk menni, pontosan mikor, csak oda, vagy oda-vissza utat is igénylünk-e, illetve hogy hány személlyel szeretnénk menni.

Repülőjegy árak Jet2

Repülőjegy árak Jet2

A repülőjegy árak a Jet2 légitársaságnál nem magasak, lévén szó egy fapados járatról, viszont ahhoz, hogy igazán kedvező árban kapjuk meg a repülőjegyet, elengedhetetlen, hogy indulásunk előtt már jó néhány hónappal megvásároljuk ezt, mivel ha indulás előtt közvetlenül vásároljuk meg, sokkal drágábban fogjuk megkapni.

Ezen kívül a Jet2 repülőjegy árakat számos más tényező is növelheti, illetve csökkentheti. Ha olyan időpontban megyünk például, amikor nincs túltelítettség a gépeken, olcsóbban fogjuk megkapni a jegyet. Ha kiskorú gyerekkel utazunk, akkor nem kell neki teljes árban jegyet vásárolnunk, viszont ha több csomagot szeretnénk magunkkal vinni, erre plusz összegeket kell fizetnünk a csomagok számától függően. Az erre vonatkozó részletes adatokat megtalálhatja a Jet2 weboldalán vagy kérhet akár teljes körű tájékoztatást is telefonon.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , ,

Egy hozzászólás "Repülőjegy árak Jet2 légitársaságnál"

  1. Bujtor Katalin szerint:

    szeretném megkérdezni,milyen árba van a repülö jegy edinborgba? köszönöm

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018