0

Repülőjegy árak Horvátországba

Főként az utóbbi években Horvátország egy igen kedvelt turistacélpont lett gyönyörű tengerpartjai, valamint kiépült és fejlett vendéglátó helyiségei miatt. Főként nyári full szezonban nem éri meg autóval vagy busszal ide utazni, mert mivel az egyik legkedveltebb turista célpont Európában, az egyik legforgalmasabb is, és ezért gyakoriak a forgalmi dugók az autópályákon, illetve a parkolásért is sokat kell fizetnünk. Repülőjegy árak Horvátországba a nyári szezon idején is lehetnek alacsonyak.

A repülőjegy árak Horvátországba változhatnak attól függően, hogy melyik légitársasággal szeretnénk utazni, mikor mennénk és hányan, valamint hogy mennyi csomagot szeretnénk magunkkal vinni. Ha az utazás előtt jó néhány hónappal elkezdjük nézni az ajánlatokat, akkor nagy az esély arra, hogy nagyon kedvezményes áron fogunk hozzájutni a repülőjegyekhez.

Repülőjegy árak Horvátországba

Repülőjegy árak Horvátországba

A repülőjegy árak Horvátországba akkor nagyon olcsók, ha az utazás előtt jóval lefoglaljuk a repülőjegyünket, valamint időről-időre olyan akciói is vannak a különböző légitársaságoknak, amikor a jegyet akár fél- vagy negyed áron is megkaphatjuk, csak ehhez rendszeresen fel kell látogatnunk a légitársaságok honlapjára, hogy ellenőrizhessük az éppen érvényben lévő akciós ajánlatokat.

A repülőjegy árak Horvátországba attól függően is változhatnak, hogy mennyi csomagot szeretnénk magunkkal vinni. Általában minden légitársaság engedélyez egy kézipoggyászt, melyet felvihetünk az utastérbe teljesen ingyen. Ha ezen kívül szeretnénk vinni más csomagokat is magunkkal, plusz pénzt kell fizetnünk érte, melyet a jegyvásárláskor automatikusan beszámítanak a végső jegyárba.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018