0

Repülőjegy árak Hollandiába

Hollandia és fővárosa, Amsterdam felejthetetlen élményekkel gazdagítják az odautazókat. A tulipánok országaként is ismert Hollandiában ugyanis minden korosztály megtalálja a maga számára fontos szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket. Attól függően, hogy milyen körülmények között szeretnénk utazni, és mennyit enged meg a zsebünk, a repülőjegy árak Hollandiába eltérőek lehetnek.

A légitársaságok fapados járataikra Hollandiába általában 25 és 30 ezer forintért kínálják a helyeket egy fő részére. Az ilyen járatok bár nem luxusságukról híresek, mégis jó körülményeket és pihentető repülőutat biztosítanak utasaiknak Amsterdamba vagy Rotterdamba. Ez azok számára ajánlott, akik nem az utazást, hanem a Hollandiában töltött időt és nevezetességeket szeretnék kiélvezni.

Repülőjegy árak Hollandiába

Repülőjegy árak Hollandiába

Természetesen diákoknak, 14 év alatti gyerekeknek és nyugdíjasoknak kedvezményt biztosítanak a légitársaságok a repülőjegy árakban Hollandiába. Hollandia nevezetességei közé tartozik a  Binnenhof egykori vadászkastély, mely a holland Parlament épülete, a Zaanse Schan szélmalom, melynek segítségével egykor a vizet szivattyúzták a mélyen fekvő Hollandiából a tengerbe.

Az Alkmaari sajtpiac szintén világhírű, ugyanis a tulipán és a fapapucs mellett a sajt is Hollandia szimbóluma. Itt a világ leghíresebb és legízletesebb sajtjait kínálják eladásra és kóstolásra a kereskedők. A Piros lámpás negyed és az Úszó virágpiac szintén kihagyhatatlan nevezetességei Hollandiának. Évente turisták millió látogatnak el a tulipánok országába, s pozitív élményekkel térnek haza.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018