0

Repülőjegy árak Budapest New York útvonalon

A repülőjegy árak Budapest – New York vonalra igen változatosak lehetnek. A legtöbb légitársaság ugyanis már Amerikába is indít rendszeres járatokat, mivel az utóbbi évtizedekben nagyon megnövekedett az Amerikába utazók száma a jobb munkalehetőségek és turistacélpontok miatt.

Repülőjegy árak Budapest – New York vonalon a nagy konkurencia és gyakori légi közlekedésből kifolyóan egyre kedvezményesebben kaphatóak meg a különböző légitársaságoknál. Úgy érdemes ide repülőjegyet vásárolni, hogy egyenesen oda szóljon a jegy, vagyis ne kelljen átszállnunk az utazás folyamán más gépekre, mert ezek jócskán megemelhetik az árat.

Repülőjegy árak Budapest New York

Repülőjegy árak Budapest New York

A repülőjegy árak Budapest – New York vonalon attól függően is változhatnak, hogy mely légitársasággal szeretnénk ide utazni. Természetesen a fapados járatokra szóló jegyeket sokkal kedvezményesebben megkaphatjuk, mint az első osztályú gépekre szólókat.

A repülőjegy árakat Budapest – New York vonalon az is befolyásolhatja, hogy oda-vissza is szeretnénk-e jegyet foglalni vagy csak oda. Ha oda-vissza foglaljuk le jegyünket, a legtöbb légitársaság kedvezményeket ad. Az sem mindegy, hogy mennyi csomagot szeretnénk magunkkal vinni az útra. Minden légitársaság engedélyez egy kézipoggyászt, melyet az utastérbe magunkkal vihetünk ingyenesen. Ha ezen kívül más csomagot is szeretnénk magunkkal vinni, erre pluszba kell fizetni. Általában 5-6 csomag a maximális szám, amelyet fel lehet vinni a repülőgépre, és ezek mindegyikének megvan a pontos leírása a légitársaság webfelületén, hogy maximum hány kilót nyomhat, és milyen méretei lehetnek.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018