0

Repülőjegy árak Amerikába

Amerika mindig csábító az európai ember számára. Ma Amerika a világ gazdaságilag legfejlettebb országa. Sokan álmodoznak arról, hogy milyen jó lenne valamely amerikai városba utazni, és „belekóstolni” az ottani pörgésbe, az „igazi jólétbe”. Ma már nem kell hosszú napokat utazni a tengeren, hogy eljussunk a messzi nyugatra, elég, ha repülőre ülsz, és pár óra utazás után le is szállhatsz. A repülőjegy árak Amerikába különbözőek lehetnek.

Ha a repülőjegy árak amerikai ajánlatai közt keresgélsz, könnyen megtalálod az olcsóbb ajánlatokat, melyekhez internetes lefoglalással hozzá is juthatsz. Jó tudni, hogy számos amerikai város közvetlen járattal is megközelíthető Budapestről, de ha nem sürget az idő, és szívesen tennél egy kis kitérőt, repülhetsz Bécsből is Amerikába.

Repülőjegy árak Amerikába

Repülőjegy árak Amerikába

A magyar utazó elsődlegesen a Budapest-New York járattal érkezik az új kontinensre, hiszen ez a legkézenfekvőbb megoldás, ráadásul a repülőjegy árak Amerikába ily módon a legolcsóbbak. Utazhatsz hagyományos légitársasággal is, de direkt járatot indít a fapados Delta légitársaság is. A legjobb árat keresve, átszállással is lefoglalhatod a járatokat.

Ha a főszezonba szeretnél utazni, tudnod kell, hogy drágábbak a repülőjegy árak Amerikába, ahogy ez más országokra is érvényes. Viszont ha korábban, kb. négy hónappal az utazás előtt lefoglalod repülőjegyedet, akkor sokkal kedvezményesebben juthatsz hozzá, még főszezonban is.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018