0

Repülőjegy árak a Kanári szigetekre

Gondolkodtál már azon, hogy mi lenne az a három dolog, amit egy lakatlan szigetre magaddal vinnél? Azt hiszem, vagyunk egy páran, akik erre a kérdésre nehezen tudnánk válaszolni. Ám ezúttal nem egy lakatlan szigetről lesz szó, hanem egy csodálatos szigetcsoportról, a Kanári szigetekről, ahová nem kell sok mindent magunkkal vinnünk, ha ott szeretnénk nyaralni.

Repülőjegy árak a Kanári szigetekre

Repülőjegy árak a Kanári szigetekre

Nézzük meg, mennyire elérhetőek a repülőjegy árak a Kanári szigetekre! A repjegyek között a fapados járatokkal járunk anyagilag a legjobban, mivel ez a legolcsóbb. Emellett egy jegy megvásárlásakor figyelnünk kell a biztonságra is. Ezért legalább annyira fontos az is, hogy a legjobb és legmegbízhatóbb légitársaságok közül válogassunk.

Ha már lefoglaltuk a repülőjegyet a Kanári szigetekre, akkor tájékozódjunk néhány fontos tudnivalóról az odautazást illetően. A kézipoggyászunk maximum 5 kg-ot nyomhat, díjmentesen csak egy, maximum 20 kg-os csomagot vihetünk fel a gépre, minden egyébre külön fizetni kell, körülbelül 8 eurót kilogrammonként. Ha várandós kismama szeretne utazni, a 26-ik terhességi hét után csak orvosi igazolással szállhat fel a gépre, míg a kisbabás családok a babakocsit díjmentesen szállíthatják.

Tenerife a Kanári szigetcsoport legnagyobb szigete, ezért legtöbben ide utaznak, ám ez nem jelenti azt, hogy csak ez a sziget szép. Érdemes megnézni a többi szigetet is, mert mindegyik szemet gyönyörködtető.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018