0

Repülőjegy árak összehasonlítása

Sok esetben azok, akik repülővel szeretnének utazni első szempontként az árakat nézik meg. Ez fontos tényező is, hisz a társaságok árai között akár több ezer, hosszabb út esetén pedig akár több tízezer forint is lehet a különbség. A fapados járatok természetesen mindig a legolcsóbbak, és több olyan társaság is van, amelyek fapados járatokat üzemeltetnek. Érdemes tehát az árakat összehasonlítani, hisz nagyok lehetnek a különbségek.

A repülőjegy árak összehasonlítása leggyorsabban az internet segítségével lehetséges. Több olyan oldal is van, amelyek kifejezetten az összehasonlítással foglalkoznak. Itt nincs más teendőnk, mint megadni a társaság nevét és a járat időpontját és úti célját, és pár pillanat után látjuk is, hogy mely társaságok kínálnak még ugyanilyen jegyeket. A kalkulátor segítségével gyorsan láthatóvá válik a különbség.

Repülőjegy árak összehasonlítás

Repülőjegy árak összehasonlítás

A speciális oldalak több száz társaság több ezer ajánlatát tárolják, és mindig a legkedvezőbbeket ajánlják a keresőnek. A repülőjegy árak összehasonlítása azért is fontos lehet, mert sok esetben megtörtént már, hogy egy kevésbé ismert társaság jóval alacsonyabban kínálta a jegyeit, mint egy felkapott, népszerű társaság. Nem biztos, hogy a kevésbé ismert társaság rosszabb szolgáltatást nyújt.

A repülőjegy árak összehasonlítása azért is fontos, mert nem csak a különbséget látjuk, hanem arra is lehetőségünk van, hogy ezáltal egy olcsóbbat válasszunk. Ha rugalmasak vagyunk az utazás időpontjával kapcsolatosan, akkor ezt is megjelölhetjük a kalkulátoron, így sokkal nagyobb eséllyel tudunk olcsó járatot találni.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018