0

Repülőjegy árak Írországba

Ki ne vágyakozna Írország hangulata, gyönyörű sötétzöld füve és különleges helyei után? Ezeket most saját szemünkkel is láthatjuk és átélhetjük, hiszen a repülőjegy árak Írországba igen kedvezőek tudnak lenni az év különböző periódusaiban.

A repülőjegy árak Írországba olyankor kerülnek a legkevesebbe, amikor az ember már jó előre lefoglalja jegyét az utazásra. Ez azt jelenti, hogy már jó néhány hónappal előre meg kell vásárolnunk a jegyet, mert ha hetekkel vagy napokkal az utazás előtt tesszük, sokkal több pénzbe fog kerülni. A jegyfoglalás történhet személyesen, online vagy telefonon keresztül. Utóbbi két foglalás esetében bankkártyás átutalással kell fizetnünk, a személyes jegyfoglalásnál pedig fizethetünk készpénzzel vagy kártyával is.

Repülőjegy árak Írországba

Repülőjegy árak Írországba

A repülőjegy árak Írországba ezen kívül olcsóbbak olyankor, amikor a légitársaság akciót hirdet meg erre az útvonalra. A jegyet ilyenkor akár már 50-60 eurótól is megvásárolhatjuk a fapados járatokra. Ez persze attól függően is változhat, hogy pontosan mikor szeretnénk utazni, illetve mennyi csomagot vinnénk magunkkal.

A repülőjegy árak Írországba ellenőrizhetőek a légitársaságok honlapjain. Ehhez nem kell mást tennünk, csak fellépnünk az adott légitársaság honlapjára, majd beírnunk utazási adatainkat az itt található online jegykalkulátorba, mely után automatikusan megkapjuk az ide érkező járatok listáját ezek áraival együtt. A jegyek árát növelheti a magunkkal vitt csomagok száma is. Ha több csomagot szeretnénk magunkkal vinni, mint kézi poggyászunk, erre külön fizetnünk kell, és a plusz csomagok árai légitársaságok szerint változhatnak.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018