0

Olcsó repülőjegyek Londonba

Amennyiben szempont, hogy minél olcsóbban hozzájussunk egy londoni repülőjegyhez, jó, ha szem előtt tartunk néhány dolgot, mint például a légitársaság, az indulás, az akciók és a kedvezmények. A légitársaságok tekintetében, ha az olcsóságra törekszünk, ajánlott fapados légitársaságot választani. Az ilyen járatok nem a kényelmükről híresek, viszont jóval olcsóbbak hagyományos társaiknál, ha időben lefoglaljuk a repjegyet.

Az indulás előtt 3-4 hónappal ajánlott megvásárolni a repülőjegyet a fapados légitársaságoknál, mert ilyenkor még nem telnek be a helyek, és jóval olcsóbban árusítják a jegyeket, mint indulás előtt néhány nappal. Ha szerencsénk van, egy akciót is kifoghatunk a fapados légitársaságoknál, így potom áron eljuthatunk Londonba.

Olcsó repülőjegyek Londonba

Olcsó repülőjegyek Londonba

Kedvezmények minden időben vonatkoznak a gyerekekre, a családosokra, a nyugdíjasokra, a csoportokra és a fogyatékkal élőkre. A fapados légitársaságok hátulütője azonban az, hogy másodlagos és harmadlagos reptereken szállnak le, amelyek távolabb eshetnek Londontól. Ilyenkor a tömegközlekedési eszköz árát is bele kell számolnunk a repjegy árába, amivel bejuthatunk Londonba. Pár nappal vagy héttel az indulás előtt semmiképp ne foglaljunk jegyet fapados légitársaságnál Londonba, mert ilyenkor a megmaradt jegyek ára vetekszik a hagyományos légitársaságok áraival.

Így tehát az olcsó repülőjegyek Londonba bárki számára elérhetőek. Jelenleg egy londoni út ára oda-vissza, budapesti indulással, fapados légitársasággal akár 13.200 forintból is megúszható egy felnőtt részére.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018