0

Olcsó repülőjegyek Kubába

A Karib-tenger legnagyobb szigete egy ország, mégpedig Kuba. Egy gyönyörű szép szigetországról van szó, ahová érdemes elutazni. Annak oka, hogy nem tartozik a turistaparadicsomok közé az, hogy az ’59-es forradalom után nem változott sokat az ország, és megtartotta régi szokásait is. Ettől függetlenül Kuba lakói nagyon barátságosak a turistákkal.

Ha ide szeretnénk utazni, fontos utánanézni, hogy mely hónapokban van a legjobb időjárás, és mikor olcsóbbak a repülőjegyek Kubába. A sziget éghajlata szubtrópusi, hőmérséklete pedig még télen is kedvező. Augusztustól októberig nem tanácsos oda utazni, bármennyire is olcsó a repjegy, mert ekkor sok a vihar és a hurrikán.

Olcsó repülőjegyek Kubába

Olcsó repülőjegyek Kubába

Kuba nem éppen múzeumairól híres, hanem inkább a lélegzetelállító tengerpartjairól, a trópusi nyárról, a fehér homokról. Kubában nem csak a legromantikusabb pillanatokat élhetjük át a pálmafák alatt, hanem megkóstolhatjuk a szivarokat, a rumot, sőt megtanulhatunk a temperamentumos és kedves ott-lakóktól salsát táncolni.

Az, hogy kevesebb turistával találkozunk ebben az országban, mint a felkapottabb világrészeken, ne okozzon problémát. Az olcsó repülőjegy Kubába tökéletes választás, hiszen ezáltal több pénzünk marad arra, hogy kihasználjuk a csodálatos ötcsillagos luxusszállodákat. Egy másik ok, ami Kuba mellett szól: ha nincs tömeg, jobb a hangulat, könnyebb a pihenés, és nem kell kígyózó sorokat kivárni, ha be szeretnénk jutni valahová.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018