0

Olcsó repülőjegyek Isztambulba

Isztambult a „világ csábításának városa”-ként emlegetik, mégpedig azért, mert itt keverednek a keleti és az európai hangulatok, szokások. Vásárolj olcsó repülőjegyet Isztambulba, és fedezd fel ezt a gyönyörű és egzotikus várost! Nézz utána, mikor ajánlott oda utazni, és miket érdemes megnézni, hogy felejthetetlen kirándulásnak légy részese.

Április és október között annyira olcsók a repülőjegyek Isztambulba, hogy nagyobb tömegre és hosszas sorokra kell számítani, ugyanakkor a szállások is drágábbak, mivel ilyenkor megy oda a legtöbb turista, ekkor van a turistaszezon. Télen nem érdemes Isztambulba utazni, mivel nagyon hideg van, és sok minden zárva tart. Ezért inkább áprilisban, májusban, októberben és novemberben ajánlott odautazni, így valamelyest elkerüljük a túlzsúfoltságot, és az árak is tűrhetőek.

Olcsó repülőjegyek Isztambulba

Olcsó repülőjegyek Isztambulba

A lenyűgöző városban legjobb gyalogszerrel útnak indulni, és felfedezni – egy reggeli török fürdő után – a Grand Bazaar kis utcáit, majd ajánlott megkóstolni egy finom teát egyik hagyományos teakertben. Amit semmiképp se hagyjunk ki, ha Isztambulba látogatunk: a Cisterna Bazilikát, a Kék Mecsetet, az Isztambuli Régészeti Múzeumot, a Topkapi Palotát és az Aranyszarv-öbölt.

„Ha a világ egyetlen ország volna, Isztambul lenne a fővárosa” – ezt állította Napóleon is. Tehát válasszunk egy olcsó repülőjegyet Isztambulba, és nézzük meg, hogyan harmonizál az ősi világ és a mai modern világ kultúrája.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018