0

Olcsó repülőjegy Amszterdamba

Úgy tartják, hogy Amszterdam, Hollandia fővárosa a biciklik és tulipánok városa, ugyanis ebben a színes és furcsának mondott városban a sárga, narancssárga és bordó színekben pompázó épületek mellett rengeteg tulipán ékesíti a tereket, és az emberek többnyire biciklivel közlekednek. Ha kedvet kapunk ezen érdekes város meglátogatásához, nézzünk utána, vannak-e olcsó repülőjegyek Amszterdamba.

 Ez a város is, akárcsak sok más híres, jellegzetes város, nagy turistaközpontnak számít, hisz sokan ellátogatnak ide. A rengeteg látnivaló kecsegtető, ezért a légitársaságok jó árban kínálják repjegyeiket, sőt egész olcsó repülőjegyeket is válthatunk Amszterdamba.

Olcsó repülőjegy Amszterdamba

Olcsó repülőjegy Amszterdamba

 Fontosabb látnivalók, amiért érdemes ide repülni: Az európai városok közül talán a holland főváros van az első helyen a kulturális központok listáján, ugyanis itt körülbelül 75 fesztivált szerveznek meg évente. Az utcákon sok kávézó található, ahol a legfinomabb kávékülönlegességeket kóstolhatjuk meg egy ízletes süti mellett.

 Áprilisban és májusban nyílnak a tulipánok, ezért ekkor van a legnagyobb tömeg, de ebben az időszakban is gyakran ráakadhatunk akciós vagy olcsó repülőjegyekre Amszterdamba. Így marad pénzünk arra is, hogy elmenjünk színházba, ahol találkozik a művészet a diszkóval, vagy ellátogathatunk érdekes múzeumokba is, melyeket nem tekinthetünk meg akárhol. Érdemes biciklit bérelni vagy sétálni, és időt szánni minden érdekes dologra, hogy élménydús emlékekkel térhessünk haza Hollandia fővárosából.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018