0

Olcsó repülőjegy Amerikába

Amennyiben az olcsóság az elsődleges szempont a repülőjegy-foglalásnál Amerikába, jó tudni, hogy Budapestről is számos légitársaság indít közvetlen járatokat az Egyesült Államokba. Egy olcsó repülőjegy Amerikába 147.000 forint körül mozog. Attól függően, hogy az Egyesült Államok mely városába szeretnénk eljutni, a repülőjegy árak Amerikába légitársaságonként változnak.

Egy New York-i út ára oda-vissza, budapesti indulással 150.800 forintba kerül. Miamiba és vissza 148.750 forint ellenében juthatunk el. Az angyalok városa, Los Angeles 169.000 forintért tekinthető meg. Las Vegasba 177.700 forintért repülhetünk. Washingtonba 18.000 forintért juthatunk el. Ha az olcsóságra törekszünk, jó ha folyamatosan figyelemmel kísérjük az egyes légitársaságok esetleges akcióit, amelyekkel potom áron repülhetünk egy amerikai városba. Emellett a kedvezményekkel is számolhatunk, amelyek gyerekekre, családosokra, nyugdíjasokra, csoportokra vagy fogyatékkal élők számára vonatkoznak.

Olcsó repülőjegy Amerikába

Olcsó repülőjegy Amerikába

Jó, ha arra is odafigyelünk, hogy mikor vásároljuk meg a repjegyet, ugyanis főszezonban mindig többe kerülnek a jegyek, mint máskor, hacsak nem foglaljuk le hónapokkal az indulás előtt. A last minute repülőjegyek Amerikába nagyon ritkán olcsóbbak, ezért ajánlott jó előre, legalább négy hónappal az utazás előtt lefoglalni a repjegyet.

Amerikában csúcsszezonnak számít a december (díszkivilágítások, újévi ünnepek), a nyár (kiemelten a július-augusztus időszak) és a szeptember-október. Ilyenkor a legnagyobb a látogatottság. Utószezon a január és a február.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018