0

Légitársaságok Magyarországon

Magyarország számos nemzetközileg ismert és elismert légitársaságnak ad otthont, mint amilyen az Aeroflot Russian Airlines, az Air France, az Aer Lingus, az Easyjet, a Fly Snowflake, a Sky Europa, a Ryanair, a Wizzair, a Thai Airways, a British Airways, a Lufthansa, a Malév Magyar Légiközlekedési Rt. és a Turkish Airlines, fapados és hagyományos légitársaságoknak egyaránt. Ezen légitársaságok Magyarország különböző részein rendelkeznek kihelyezett irodákkal, ahol megtekinthetjük az egyes járatok menetrendjeit, jegyárait és a rá vonatkozó akciókat is.

Légitársaságok Magyarországon

Légitársaságok Magyarországon

A felsorolt légitársaságok mindegyike rendelkezik internetes weboldallal, ahol szintén hozzájuthatunk az egyes járatok adataihoz. Ugyanitt lefoglalhatjuk a repülőjegyeket is úgy belföldre, mint a világ más részeire.

Magyarországon tehát vannak fapados és nem fapados légitársaságok egyaránt. A különbség a kettő között az, hogy a fapados légitársaságok az indulás előtt hónapokban jóval olcsóbban kínálják jegyeiket, mint nem fapados társaik, viszont ez a kényelem színvonalán is meglátszik, továbbá, mivel másodlagos és harmadlagos reptereken szállnak le, az adott városba tömegközlekedéssel kell eljutnunk.

Ha időben lefoglaljuk a repjegyet – mondjuk 2-3 hónappal az indulás előtt –, s még egy jó akcióhoz is hozzájutunk, komolyabb anyagi ráfordítás nélkül is eljuthatunk különböző turistaparadicsomokba.  A légitársaságok Magyarországon idősek, gyerekek, csoportok, családok és fogyatékkal élők számára egyaránt biztosítanak kedvezményeket.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018