0

Légitársaságok Európában

Európában igen nagy számban találhatók légitársaságok, melyek szinte a világ minden egyes részére indítanak menetrend szerinti, charter, fapados vagy luxus repülőgép járatokat. A legnépszerűbb légitársaságok Európában a következők: Ryanair, LOT, Finnair, Air Canada, Flybe, S7 Airlines, Norwegian, Brussels Airlines, US Airways, Emirates, American Airlines, Lufthansa, Turkish Airlines, Air Berlin, Vueling Airlines, Aeroflot, Delta, Air France, Austrian Airlines, Swiss stb.

Ezen légitársaságok mindegyike rendelkezik online weboldallal, melyen megtekinthetők a légitársaság adatai, gépei, jegyárai és repülési menetrendjei. Az ilyen oldalak segítségével elintézhető a jegyvásárlás is a kiszemelt járatra. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy összecsomagoljunk, és időben megjelenjünk a reptéren.

Légitársaságok Európában

Légitársaságok Európában

Magyarország igen jó helyen áll európai viszonylatban a légitársaságok szempontjából, ugyanis számos, világszerte ismert légitársaság gépeinek ad otthont, mint amilyen az Air France, a Wizz Air, az Air Berlin, a Swiss, az Aeroflot, a Norwegian, a Ryanair, a SkyWork, a Jet2, az airBaltic, a Finnair, a British Airways és még sokan mások.

Tehát közvetlen közelünkben megtalálhatóak a legjobb légitársaságok Európában, nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbbet, amennyiben repülni szeretnénk. A fent említett légitársaságok elsődleges szempontja az utasok kényelmes és zavartalan, ugyanakkor biztonságos célba juttatása korszerű repülőgépekkel és utasbarát, valamint hozzáértő, szakképzett személyzettel.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018