0

Légitársaságok Budapestről

Budapesten találhatók úgy fapados, mint hagyományos légitársaságok. Fapadosak az Aer Lingus, az Air Berlin GmbH & Co. Luftverkehrs KG, az Easyjet, az EUjet, a Fly Snowflake, a Germanwings, a Jet2, a Ryanair, a Sky Europe, a Sterling és a Wizzair. Ezen fapados légitársaságok mindegyike rendelkezik internetes weboldallal, melyen megtekinthetők az egyes járatok menetrendjei, jegyárai és esetleges akciói.

A hagyományos légitársaságok Budapestről a következők: Aeroflot, Aeromexico, Aeroswit, Air Europa, Air Canada, Air New Zealand, Air Kazahstan, Air France, American Airlines, Austrian Airlines, British Airways, South African Airlines, United Airlines, Turkish Airlines, Swiss International Airlines, Montenegro Airlines, Malév stb. Ezen légitársaságok is rendelkeznek saját weboldallal, ahol a jegyfoglalás is megejthető pár kattintással.

Légitársaságok Budapestről

Légitársaságok Budapestről

A fapados és hagyományos légitársaságok Budapestről Európa összes országába indítanak járatokat. A különbség a két járat között az, hogy a fapados járatok komfortszintje, amint azt a neve is mutatja, jóval alacsonyabb, ezáltal értelemszerűen a jegy ára is olcsóbb a hagyományos járatokénál.

Különbség továbbá az is, hogy míg a hagyományos légitársaságok elsődleges repülőtereket használnak, melyek a meglátogatni kívánt városban vagy ahhoz közel találhatók, addig a fapados légitársaságok másodlagos- illetve harmadlagos repülőtereket használnak, melyek távolabb esnek az adott várostól. Így a jegyárhoz hozzá kell számítanunk annak a tömegközlekedési eszköznek az árát is, amely eljuttat célállomásunkhoz.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018