0

Légitársaságok Bécsben

Ausztria fővárosa, Bécs közkedvelt és felkapott turistacélpont, mely nagyváros volta miatt számos fapados és hagyományos légitársaságnak ad otthont. Ilyenek például az Air Berlin, Austrian Airlines, Lauda Air, Aer Lingus, Air Dolomiti, Air France, airBaltic, Alitalia, British Airways, Brussels Airlines, Condor, Danube Wings, easyJet, Emirates, Estonian Air, Finnair, GermanWings, Iberia, Lufthansa, Pegasus Airlines, Qatar Airlines, Vueling stb.

Ezen légitársaságok internetes oldalain megtekinthetőek a Bécs repülőtereire járatokat indító légitársaságok útvonal-információi, valamint a diszkont és hagyományos légitársaságok jegyárai, menetrendjei és akciói is. A fenti légitársaságok Bécsben kihelyezett irodákkal is rendelkeznek, ahol szintén megtekinthetőek katalógus formájában a menetrendek, árak és az esetleges akciók.

Légitársaságok Bécsben

Légitársaságok Bécsben

A bécsi légitársaságok egyaránt indítanak hagyományos és diszkont járatokat. Ha diszkont, azaz fapados repülőgéppel szeretnénk utazni, jó ha az utazás előtt 2-3 hónappal lefoglaljuk a repjegyet, még akkor is, ha csak átszállunk Bécsben, ugyanis a repülés idejének közeledtével a diszkont légitársaságok jegyárai is jócskán felszöknek. Ebben az esetben ajánlott a hagyományos légitársaságok jegyárait is szemügyre venni, mert lehet, hogy olcsóbban megkapjuk a jegyet náluk, mint a fapados légitársaságoknál.

Ha diszkont járattal utazunk Bécsbe vagy Bécsből, vegyük figyelembe azt is, hogy az ilyen járatok célállomásunktól jóval távolabb szállhatnak le, így a tömegközlekedési eszköz árát is bele kell kalkulálnunk a jegyárba.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018