0

Légitársaságok Angliában

Angliában számos légitársaság képviselteti magát, hogy csak néhányat említsünk: Malév, Lufthansa, Wizz Air, vagy a British Airways, a GB Airways, amely az ország saját légitársaságai közé tartozik.

Anglia számos olyan látnivalóval rendelkezik, amelyet érdemes meglátogatnunk. Például a Big Ben egy csaknem 13,5 tonnás harang. További érdekességek a Westminster-apátság, mely már 1066 óta Nagy-Britannia uralkodóinak koronázó temploma, valamint Madame Tussaud Múzeuma, ahol számos híresség élethű mása megtalálható. Éppen ezért, ha egy kis kikapcsolódásra vágyunk, emellett kulturális élményekkel is szeretnénk gazdagodni, akkor Anglia kihagyhatatlan úticél. Az utazás könnyen megoldható, mivel Angliának a többi nemzetközi légitársaság járataival kitűnő összekötetései vannak, így egy esetleges átszállás sem okozhat gondot.

Légitársaságok Angliában

Légitársaságok Angliában

A légitársaságok Angliában többnyire indítanak hagyományos és diszkont járatokat is. Ha egy kényelmes, biztonságos, ugyanakkor pénztárcakímélő megoldást szeretnénk, akkor érdemes egy fapados járatot keresnünk, melyet ha időben lefoglalunk, a többi jegyárhoz viszonyítva akár 80%-os kedvezménnyel is megvásárolhatunk. Azzal viszont számolnunk kell, hogy a kiszolgálás valamint a személyzeti ellátás jóval szerényebb, mint a hagyományos járatokon.

Az európai földrész határain kívüli utazásokra is lehetőségünk nyílik, mivel számos légitársaság, amely angol fennhatóság alá tartozik, indít járatot Afrikába, Ázsiába, valamint az Egyesült Államokba. Amint fentebb láthattuk, a légitársaságok Angliában rendkívül szervezettek és sokoldalúak, ugyanakkor több légitársaság közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelőt.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018