0

Légitársaságok Amerikában

Amerikában számos légitársaság székhelye megtalálható, valamint csaknem minden légitársaság indít ide járatokat. Éppen emiatt, ha Amerika valamely részére szeretnénk jegyet váltani, akkor könnyebb a dolgunk, mintha valamely más földrészre szeretnénk eljutni. Amerika igen fejlett közlekedési rendszerrel rendelkezik, csakúgy a földi- és vízi járművek terén, mint a légi járművek esetében.

A légitársaságok Amerikában egyaránt indítanak diszkont és hagyományos járatokat, így kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Mint minden utazás előtt, itt is érdemes az utazást megelőző hónapokban, hetekben lefoglalni a jegyet, mivel ezáltal sokkal kedvezményesebb áron juthatunk a repjegyhez, mintha közvetlenül az utazás előtt vásárolnánk meg.

Légitársaságok Amerikában

Légitársaságok Amerikában

Egy másik fontos dolog, ha olyan helyre szeretnénk utazni, ahova nincs közvetlen járat, csak átszállással tudunk eljutni a kívánt célponthoz, akkor érdemes olyan járatot keresni, amellyel az átszállás még az Európai földrészen belül megvalósítható, mivel Amerikában az átszállások alkalmával jóval alaposabb ellenőrzésen kell átesnünk. Ezáltal több időt vesztegethetünk a reptéren.

Magyarországról nyolc fapados járat indul az Amerikai földrész felé, melyek a kontinens különböző részein landolnak. A legnépszerűbb légitársaságok Amerikában a következők: AirTran, Allegiant Air, Delta Air Lines, Frontier Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, Spirit Airlines, Sun Country Airlines, Virgin America, Aer Lingus, El Al Airlines, Jetstar Airways, Lan Airlines, TAM Airlines és még sokan mások.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018