0

Légitársaságok Ázsiában

Ázsia a világ leggyorsabban fejlődő kontinense, mely számos nemzetközileg ismert és elismert légitársaságnak ad otthont. A legnagyobb légitársaságok Ázsiában a következők: Myanmar Airways International, Air Philippines, Aero Mongólia, Air Macau, Air China, Korean Air, Royal Bengal Airlines, Srilankan Airlines, El Al Airlines, China Airlines, Air Mauritius, Emirates, Air Asia, Pakistan International Airlines, Air India.

Ezen légitársaságok mindegyike a világ összes országába indít járatokat. Nagy előnyük, hogy mindegyik rendelkezik saját internetes oldallal, ahol megtekinthetők az egyes járatok menetrendjei, akciói és úticéljai, emellett azok a járatok is, melyek az ázsiai kontinens területén belül közlekednek. Ezeken az oldalakon megejthető a jegyfoglalás is, így előre lefoglalhatjuk repjegyünket akár egy másik ország területéről is bármelyik ázsiai légitársaságnál.

Légitársaságok Ázsiában

Légitársaságok Ázsiában

A fent említett légitársaságok mindegyike megfelel az EU által megszabott légi közlekedési feltételeknek, viszont Ázsia félreeső részeiben léteznek olyan légitársaságok is, melyek nem felelnek meg az EU-s szabványnak. Ezek – különböző afrikai légitársaságokkal egyetemben – felkerültek egy olyan „feketelistára”, amely megtiltja nekik, hogy járatokat indítsanak az EU-ba. A közlekedési miniszter szerint megengedhetetlen, hogy olyan gépek repüljenek az EU-ba, melyek nem felelnek meg az előírt biztonsági feltételeknek. Ezzel jó, ha tisztában vagyunk, amennyiben ázsiai légitársasággal szeretnénk repülni.

Tehát nagy számban találhatók légitársaságok Ázsiában, ám fontos, hogy körültekintően válasszuk ki a számunkra megfelelőt.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018