0

Hogyan működött a Malév-Citibank repülőjegy foglalás?

A Malév légitársaság 66 év működés után 2012-ben felfüggesztette a személyi szállítást. A Malév-Citibank egy közös márkajelzésű hitelkártya, amely segítségével az utasok nagyon sokat spórolhattak. Ezek a kártyák azért voltak hasznosak, mert a kártyatulajdonos nem csak akkor gyűjthette bónuszpontjait, amikor utazott, hanem különböző vásárlások közben is. A Malév-Citibank repülőjegy foglalás szintén előnyös volt azon személyek részére, akik rendelkeztek kártyával, mert ha megkötötték a hitelkártya szerződést, nyertek egy ingyen utat.

A Malév-Citibank repülőjegy foglalás könnyen lebonyolítható volt, több helyszín közül is lehetett választani, ha nem teltek be a helyek. Azonban nagyon sok negatív kritikát olvashatunk ezzel a témával kapcsolatban. Érdemes jól átolvasni minden apró betűs részt a hitelkártya igénylésénél, hisz nem várt költségekkel is számolhatunk.

Malév-Citibank repülőjegy foglalás

Malév-Citibank repülőjegy foglalás

A Malév-Citibank repülőjegy foglalása általában turistajáratokra volt érvényes, amellyel a minimum kint-tartózkodás 1 éjszaka és maximum 14 nap volt, olyan városokba, mint például Párizs, London, Athén, Milánó, Isztambul, Stuttgart, Róma, Prága. A választék elég nagy, viszont nem mindegyik ügyfél számolt be pozitív élményekről.

A Malév-Citibank repülőjegy foglalása online is lebonyolítható volt, az adatok bevezetése után az utas e-mailben kapott egy elektronikus jegyet, amelyet felhasználva utazhatott. Az e-mail tartalmazta többek közt az úttal kapcsolatos információkat. A Malév-Citibank kedvezményes ajánlatával nagyon sokan éltek, ám a hasonló szerződések megkötésénél alaposan oda kell figyelni a részletekre is.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018