1

Hasznos információk a Wizzair repülőjegyek lefoglalásáról

A Wizzair egy világszerte méltán híres kelet-közép-európai légitársaság, mely Magyarországról is indít járatokat. Fapados járatokat, Airbus 320-as repülőgépeket indít szerte a világba. A Wizzair repülőjegyeket aránylag olcsón megtalálod, és ennek ellenére nyugodt, kényelmes repülőutat biztosítanak utasai számára, legyen szó bármily hosszú, fárasztó utazásról.

A Wizzair repülőjegyek is ugyanazon a módon vásárolhatók, mint a többi járat jegyei: minél hamarabb lefoglalod, annál olcsóbb. Viszont a repülőjegy ára nem csak ettől függ, hanem attól is, hogy mely napra szól. Ugyanis a Wizzair tudatában van annak, hogy a lekedveltebb utazási időpontok a hétvégi napok, ezért ezeket a repülőjegyeket drágábban kínálja, mint a hét közepére szóló jegyeket. Legolcsóbb nap például a kedd, míg a legdrágább a vasárnap.

Wizzair repülőjegyek

Wizzair repülőjegyek

Mivel egy fapados légitársaságról van szó, ezért a Wizzair repülőjegyek nem tartalmaznak semmilyen pluszköltséget, minden ilyen esetleges igényedet külön kell majd fizetned. Ennek ugyan megvan a maga hátránya, viszont az mindenképpen előnyös, hogy nem kell fizetned fölösleges költségekre, pluszkiadásokra.

A Wizzair repülőjegyek közül választhatsz bármikor, bármely útvonalra, hisz ez a légitársaság szinte szerte a világba indít járatokat. Utazhatsz Londonba, Brüsszelbe vagy Rómába is. Európa legfontosabb városait mindig megtalálod a Wizzair kínálatában. Emellett indulhatsz Wizzair repülőjeggyel a Közel-Keletre is, így utazhatsz akár Görögországba, de Törökország is állandó úticélként szerepel a kínálatban. Repülésre fel a Wizzair járataival!

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: ,

Egy hozzászólás "Hasznos információk a Wizzair repülőjegyek lefoglalásáról"

  1. Kelemen szerint:

    Gyakran járok wizzair-rel a Hahn/Bp. vonalon, de most már le fogok szokni róluk, mivel kezdenek pofátlanok lenni az áraikkal, arról nem is beszélve, hogy a kis és nagy kézipoggyász megkülönböztetése kész átvágás. 2012 októberben még 10 EUR volt szakaszonként, most már 15 EUR, tehát oda-visssza 30 EUR!!! Csak annyit ajánlanék minden kedves utasnak, aki ezen a vonalon jár, hogy hasonlitsa össze a Lufthansa és a German Wings árait, le fogtok döbbeni, hogy a fapados drágább mint ezek. Júliusra foglatam 128 EUR-ert mindennel együtt!! Ugyanaz az út 235 EUR-be került volna most wizzair-rel :(( Szóval a fapados nem mindig az, amit beigér, érdemes szétnézni másutt is!
    Üdv

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018