0

Gyakoriak a légitársaságok akciói – érdemes résen lenni!

A légitársaságok számtalan akciót kínálnak, melyek keretén belül az adott jegyet jóval kedvezményesebb áron vásárolhatjuk meg. Az elővételi akciókat általában az utazás előtt 3-4 hónappal szokták megrendezni. Ezek a kedvezményes árak azonban gyakran kötelezettségek sorát vonják maguk után. Többek között a jegyet az utazást megelőzően kötelező megvásárolni (kb. 20 nappal), mivel ha ezt elmulasztjuk, akkor akár az ár többszörösét is kénytelenek vagyunk kifizetni. A légitársaságok akció hatalmas lehetőségeket rejtenek, de érdemes alaposan utánajárni, mivel többet is fizethetünk az eredeti árnál.

Légitársaságok akciói

Légitársaságok akciói

A légitársaságok nem minden esetben hirdetnek akciót, viszont ha az utazás előtt egy hónappal helyet foglalunk, akkor általában kedvezményt kapunk. Ez azért van, mert a jegyek értékesítése legtöbb esetben a szabadon maradt helyek számától függ, azaz minél kevesebb az üres hely, annál többe kerül az adott jegy.

A légitársaságok akciói azonban olyan csomagokat is tartalmazhatnak, amely magába foglalja az oda-, valamint a visszautat is. Ilyenkor az utas igényének megfelelően alakítják az ott-tartózkodási időtartamot, mely általában 2-7 nap között mozog. Lehet Open jegyet is váltani, melynek nincs kötött határideje, vagyis az utas bármikor visszajöhet, nem úgy, mint az előbb említett esetben. Ennek azonban magas ára van.

A repjegyek általában többe kerülnek, ha hétvégén szeretnénk utazni valamint ünnepeken, ugyanis ezek csúcsszezonnak számítanak.

  
Iktatva: Akciós repjegy Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018