0

Fapados repülőjegyek Velencébe

A lagúnák városa Velence, olaszul Venezia, az Adriai-tenger északi, mocsaras részén fekszik, két folyó, a Pó és a Piave torkolata között. Gyakran az „Adria királynőjének”, a „víz városának” és a „fény városának” is nevezik. Ezekből a jelzőkből kiindulva is elképzelhetjük a varázslatos képet, ami majd elénk tárul. Gyönyörű!

A város sokak közkedvelt nyaraló-, illetve kirándulóhelye, ahol rengeteg a látnivaló. A légitársaságok arra gondoltak, hogy az utazni vágyóknak ajánljanak olcsó, fapados repülőjegyeket Velencébe. Sok, luxuskörülmények között utazó turista a repülőjegyre elkölti pénze nagy részét, így kevés marad a látnivalókra.

Fapados repülőjegyek Velencébe

Fapados repülőjegyek Velencébe

A fapados repülőjegyek Velencébe azon turistákat célozza meg, akiknek ugyan fontos a kényelem, de pár dolgot – mint például a légi kísérők felszolgálását – nélkülözni tudják. Ezek a gépek is jól felszereltek, és előnyükre válik az is, hogy teljesen új gépek is vannak közöttük.

A jegyek ára novemberben és decemberben a legolcsóbb, viszont ekkor nagyon hideg van. Ezért inkább április és október között érdemes odamenni. Ebben az intervallumban is kaphatunk fapados repülőjegyeket Velencébe elég jó áron. Ha már Velencébe járunk, érdemes időt és pénzt áldozni arra, hogy megnézhessük gyalog vagy hajóval a szebbnél szebb hidakat és csatornákat, vagy a Szent Márk Téren található Szent Márk Bazilikát, a Dózse palotát és a Campanile magas harangtornyot is.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018