0

Fapados repülőjegyek Svájcba

Svájc világszerte közkedvelt úticél a turisták körében. Attól függően, hogy Svájcon belül mely turistaparadicsomba szeretnénk utazni, a fapados repülőjegyek Svájcba légitársaságonként eltérőek. Egyes légitársaságok 48 ezer forintot is elkérnek egy fapados repülőjegyért Zürichbe. Egy Genfi út ára Budapestről 17 és 18 ezer forint között mozog. Ezért tehát jól meg kell gondolni, hogy hová és mennyiért utazunk, érdemes körültekintőnek lenni.

Ha Svájcban jár az ember, garantáltan nem marad látnivaló nélkül, ugyanis a hófödte hegycsúcsok, várak, reneszánsz kastélyok és katedrálisok, a gyönyörű erdők, tavak, gyógyfürdők és síparadicsomok turisták millióit kápráztatják el évente.

Fapados repülőjegyek Svájcba

Fapados repülőjegyek Svájcba

Néhány nevezetesség Svájcból: A Rajna vízesés, mely 125 méteres szélességével a kontinens legnagyobb vízesése, ugyanakkor a vízesés aljában kialakított kilátóról az az érzése támad az embernek, hogy centiméterekre tőle dübörög a Rajna vize a lábai alatt. A Genfi tó, melynek mélysége eléri a 330 métert, vitorlázásra, szörfözésre, horgászatra és hajókázásra tökéletesen alkalmas.

A Svájci Alpok télen is, nyáron is szemet gyönyörködtetőek, és igazi édenkertnek számítanak télen a síelők és snowboardosok, nyáron pedig a hegymászók és kirándulni vágyók számára. A Gleccser Expressz a világ legmagasabb expressze, mely helyenként akár 2000 méter magasra is felvisz, s majdnem 300 hídon, és 91 alagúton halad át. A fapados repülőjegyek Svájcba történő megvásárlása révén mindezen nevezetességek szemügyre vétele lehetővé válik.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018