0

Fapados repülőjegy Ciprusra

Ciprus szigete sokak kedvenc nyaralóhelye, mivel gyönyörű, egzotikus, könnyen megközelíthető és viszonylag olcsó is. Fapados repülőjegyek Ciprusra már számos légitársaságnál megvásárolhatók hazánk területén is. Ha igazán olcsón szeretnénk megkapni az ide szóló fapados jegyeket, jól tesszük, ha már utazásunk előtt hónapokkal lefoglaljuk az ide szóló jegyet, mert akkor sokkal olcsóbban megússzuk az utazás költséget, mintha napokkal azelőtt vásárolnánk azt meg.

Fapados repülőjegy Ciprusra legegyszerűbben interneten keresztül rendelhető meg, bankkártyás kifizetés útján. Ahhoz, hogy interneten keresztül vásárolhassuk meg a repjegyet, először is fel kell látogatnunk annak a légitársaságnak a webfelületére, amellyel utazni szeretnénk, majd ezt követően be kell írnunk utazási adatainkat az itt található online jegykalkulátorba.

Fapados repülőjegy Ciprusra

Fapados repülőjegy Ciprusra

Ezt követően a fapados repülőjegy megvásárolása Ciprusra azzal folytatódik, hogy a legkedvezőbb járat kiválasztása után megadjuk néhány személyes adatunkat beazonosíthatóságunk érdekében. Ezek az adatok a következők kell legyenek: nevünk, lakcímünk, személyi számunk, ennek lejárati ideje, elérhetőségünk, valamint bankkártya adataink. Itt figyeljünk arra, hogy ha szeretnénk plusz csomagot magunkkal vinni, ezt a lehetőséget is pipáljuk ki, mert erre majd plusz költséget kell kifizetnünk. Ha telefonon szeretnénk megvásárolni a repjegyet akkor is ugyanezen adatokat kell majd bediktálnunk.

Miután megvásároltuk a fapados repülőjegyet Ciprusra, és átutaltuk a pénzt a légitársaságnak, a jegyet valamint az utazási adatokat megadott e-mail címünkre fogjuk megkapni.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018