0

Fapados repülőjegy akciók

Egyes utasbarát légitársaságok olyan fapados járatokat indítanak világszerte híres üdülőhelyek és turistaparadicsomok felé, amelyek kevés pénzért és jó körülmények között juttatják utasaikat célállomásukhoz. Ilyen fapados repülőjegy akciók országunk egész területén léteznek, csak pár kattintásba esetleg telefonhívásba kerül, és máris a levegőben találjuk magunkat kedvenc üdülőhelyünk felé.

A fapados repülőjegy akciók többek között azért jöttek létre, hogy bárki olcsón eljuthasson olyan helyekre, melyekre igen költséges lenne az út.  Így akár már 6.200 forintért elrepülhetünk az angol fővárosba, Londonba vagy a történelem egyik legfontosabb színhelyére, Rómába 9.900 forint ellenében. 9.350 forint befizetésével fényképezkedhetünk az Eiffel-toronynál a francia fővárosban, Párizsban.

Fapados repülőjegy akciók

Fapados repülőjegy akciók

A híres Barcelonába is aprópénzért eljuthatunk a fapados repülőjegy akciók keretében, mindössze 9.700 forintért. A holland főváros, Amsterdam szintén olcsón meglátogatható, csupán 19.200 forintért. Spanyolország ékessége, Madrid és nevezetességei 15.900 forintért vehetők szemügyre a megfelelő légitársaság kiválasztása után. Németországba 13.200 forintért juthatunk el.

Ha szeretjük a mediterrán éghajlatot és a mediterrán ételeket, Olaszország a legjobb választás, ahová már 5.000 forintért eljuthatunk a fapados repülőjegy akciók segítségével. Az amerikai álom megvalósításáért sem kell sokat fizetnünk, ugyanis New York-ba már 99.300 forintért is eljuthatunk. New York igen közkedvelt úticélnak számít, s évente turisták és tanulni vágyók millióit vonzza. Ez az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb városa.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018