0

Fapados légitársaságok árképzése

Ha a fapados légitársaságok árképzéséről beszélünk, legtöbb ember első benyomásként előítélettel van a témával kapcsolatban. Ez azért van így, mert mint tudjuk, a fapados légitársaságok nem éppen kényelmükről híresek. Sokan választják mégis őket, ugyanis számos kecsegtető ajánlattal jelennek meg a piacon, s bár nem kifejezetten kényelmesek, mégis nyugodt, pihentető repülőutat biztosítanak.

Minden légitársaság (a hagyományos és a fapados) ugyanazt az árképzést használja, az úgynevezett Yield árképzést. Ennek az a lényege, hogy minél optimálisabb társítást ajánljanak az árak és a lefoglaltság tekintetében. Hatékonyságuknak köszönhetően a társaság bevétele is magasabb lesz. Interneten keresztüli jegylefoglalásnál korlátlan lehetőségek nyílnak e módszer gyakorlati alkalmazására.

Fapados légitársaságok árképzése

Fapados légitársaságok árképzése

Az első és legfontosabb szempont a fapados légitársaságok árképzésében, hogy e társaságok naponta megváltoztathatják az áraikat annak függvényében, hogy az adott napon a két ország illetve város között mekkora a kereslet. Ugyancsak fontos szempont a helyek lefoglaltsága is. A szolgáltató gyakran olyan üzletet is elfogad, amelyért más esetekben magasabb árakat is kiszabhat.

Egy másik fontos dolog a fapados légitársaságok árképzésével kapcsolatban, hogy nem tartalmaznak számos olyan költséget, amelyekkel máshol gyakran találkozhatsz. Ez azonban nem feltétlenül hátrány, hiszen nem próbálnak „rád húzni” fölösleges kiadásokat. Tehát ha fapados légitársasággal szeretnél utazni, tájékozódj a weboldalakon, hiszen megtalálhatod a legjobb árban, legoptimálisabb feltételeket nyújtó társaságot.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018