0

Fapados légitársaságok árai

A fapados légitársaságok árai is épp annyira eltérőek lehetnek, mint nem fapados társaiké.  Attól függően, hogy milyen életkorúak vagyunk, hová szeretnénk utazni, mikor és hányan, az ilyen légitársaságok jegyáraiban is jelentős különbségek mutatkozhatnak.

Fapados légitársaságok árai

Fapados légitársaságok árai

Azt is mondhatni, hogy a fapados légitársaságok árai hely-, egyén-, csoport- vagy egészségfüggőek, ugyanis nem mindegy, hogy a világ melyik részére szeretnénk repülni, vagy egyedül, csoportosan, esetleg a családdal utazunk, mivel ilyen esetekben a fapados légitársaságok is jelentős kedvezményeket biztosíthatnak. Nyugdíjasokra, 14 év alattiakra és diákokra minden légitársaságnál kedvezmények vonatkoznak. Az sem mindegy, hogy mikor vásároljuk meg a jegyet. Csúcsszezonban, az indulás előtt pár nappal kisebb vagyont kell fizetnünk egy repjegyért, ha egyáltalán hozzájutunk. Ezért ajánlott hónapokkal az utazás előtt lefoglalni a repjegyet, és utánanézni az esetleges akcióknak is.

A fapados légitársaságok ugyanazokra a helyekre indítanak járatokat, mint hagyományos társaik. A leggyakoribb úticélok: London, ahová már 6.200 forintért eljuthatunk, Rómát 10.800 forintért látogathatjuk meg, Párizst akár már 6.800 forint ellenében szemügyre vehetjük.

Barcelonában 9.700 forintért nyaralhatunk, Berlinbe már 16.000 forintért is eljuthatunk. Egy müncheni út ára 7.600 forint, Dubaiba 99.200 forint ellenében repülhetünk, New York, az álmok városa 90.600 forintért látogatható meg a fapados légitársaságok járataival, melyek kényelmes körülmények között juttatják utasaikat a kívánt helyre.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018