0

Fapados járatok Svájcba

Számos légitársaság indít fapados járatokat Svájcba, melyekkel az általános áraknál jóval olcsóbban juthatunk el eme széles körben kedvelt és ismert turistaparadicsomba. Vigyázzunk azonban arra, hogy az indulás előtt 2-3 hónappal lefoglaljuk a Svájcba szóló fapados repülőjegyünket, ugyanis az indulási idő közeledtével a jegyárak is nagyon megemelkedhetnek.

Ha az utazáson szeretnénk spórolni, számoljunk azzal is, hogy a fapados járatok Svájcba másodlagos vagy harmadlagos repülőtereket használnak, melyek jóval távolabb esnek a meglátogatni szándékozott várostól és annak központjától, mint a hagyományos járatok által használt elsődleges repülőterek. Ilyenkor a centrumba való bejutásért is fizetnünk kell, annak függvényében, hogy a fapados járatok által használt repülőtér mennyire esik távol tőle.

Fapados járatok Svájcba

Fapados járatok Svájcba

Azt, hogy milyen légitársasággal szeretnénk Svájcba utazni, az interneten is kiválaszthatjuk, s ugyanitt lefoglalhatjuk a repülőjegyet is. Csupán egy kérdőívet kell kitöltenünk az oda- és visszaút idejével és a meglátogatni kívánt várossal együtt. Ezután már csak annyi a dolgunk, hogy megjelenjünk a kiválasztott reptéren az indulás idejekor.

A leggyakoribb turistacélpontok Svájcban a következők: Bern, Genf, Zürich és Bázel. Ezen nagyvárosok mindegyike számos repülőtérrel rendelkezik, fapadossal és nem fapadossal egyaránt. A természeti látványosságok számát figyelembe véve Svájc Európa leggazdagabb országa. Találhatók itt gleccserek, vízesések, szurdokok és hágók, valamint rengeteg szép város is.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018