0

Fapados járatok Stockholmba

Budapestről Stockholmba három fapados légitársaság is indít követlen járatokat: a Wizz Air, a Ryanair és a Norwegian. Ezek olyan másod- illetve harmadosztályú repülőtereken szállnak le Stockholmban, mint a Skavsta vagy az Arlanda. Nagy előnyük a fapados járatoknak Stockholmba az, hogy jegyáraik csupán töredékei a hagyományos légitársaságok jegyárainak. Hátulütőként megemlíthető az alacsony komfort és a másod- illetve harmadosztályú repülőterek távoli fekvése attól a városközponttól, ahová érkezni szeretnénk. Egy felnőtt jegy ára Stockholmba fapados légitársasággal 7550 forint körül mozog.

Stockholm Svédország fővárosa és egyben legnagyobb városa is, mely 14 szigetből áll, amelyeket 53 híd köt össze. Nevezetességei közé tartozik a Djurgården. Ez a Stockholm szívében fekvő, parkkal borított sziget egykoron a királyok vadászterülete volt, mára pedig a város egyik jelképévé vált.

Fapados járatok Stockholmba

Fapados járatok Stockholmba

További nevezetesség Stockholmban a Drottningholm palota, mely a Lövon-szigeten fekszik. Ez a 17. században épült palota a fényűzés színhelye volt, s korának egyik legszebb, legdíszesebb és legdrágább épülete. Ugyancsak Stockholmban található a Historiska Museet is.

Ennek érdekessége, hogy magába foglalja a Guldrummetet (Arany Szoba), melynek első részében a bronzkorig visszamenően találhatók különböző aranyból készült kiállítási tárgyak. Ebben a részben 50 kg arany és 250 kg ezüstkincs található. A fapados járatok Stockholmba való lefoglalása esetén lehetővé válik mindezen látványosságok megtekintése és élvezete.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018