1

Fapados járatok Skóciába

Skócia Nagy-Britannia északi részén terül el. Domborzata nagyrészt hegységekkel tagolt, így méltán kapta a „kövek országa” nevet, habár ez az elnevezés arra a kultuszra utal, hogy a skótok mágikus erőt tulajdonítanak a köveknek. Mivel Skócia egy egyedülálló hitvilággal és hagyománnyal rendelkező országrész, ezért sokan látogatnak ide. Ha te is szeretnél elérhető áron eljutni, választhatsz a fapados járatok skóciai kínálatából.

Skóciába fővárosa, Edinburgh Európa egyik legnagyobb pénzügyi központja. A város rengeteg látnivalót kínál az ide érkező utasoknak. Ha szereted az igazi nagyvárosi nyüzsgést, Edinburgh nagyon jó választás lehet. A fapados járatok Skóciába elsősorban ide, a fővárosba repülnek, de más kisebb repülőterekre is indulnak járatok.

Fapados járatok Skóciába

Fapados járatok Skóciába

Az ország megszelídítetlen és gyönyörű. Mivel ott nem szokatlanok a gyakori esőzések és a nagy hidegek, ajánlott a május és szeptember közötti időszakra tervezni az utazást. Jó tudni, hogy Skócia kedvező árakkal csalogatja az utazókat, ezért mai anyagias világunkban sokan látogatnak erre a vadregényes tájra. Ha nem a fővárosba szeretnél utazni, a fapados járatok Skócia kisebb városaiban is leszállnak.

A skót nemzet egy Angliától teljesen független népcsoport. Rengeteg vicc és anekdota kötődik hozzájuk. Ezek alapja inkább koholmány, mint valóság, általában az ellenséges népek találták ki. Tehát ha fapados járattal Skóciába szeretnél utazni, bátran megteheted, hiszen korántsem barátságtalan nemzet él ott.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , ,

Egy hozzászólás "Fapados járatok Skóciába"

  1. Székely melinda szerint:

    Üdv!
    Edingburghba érkezéssel Debrecenből keresnék jó árban lévő fapados járatot, 2 felnőtt és 2 gyerek részére. Köszönöm!

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018