3

Fapados járatok Sármellékről

A Sármellék község mellett található nemzetközi repülőtér a Dunántúl legfontosabb és legnagyobb forgalmú repülőtere. A repülőtér a ferihegyi után a legforgalmasabb. Mint ilyen, a hagyományos és luxus járatok mellett folyamatosan indul számos fapados járat is Sármellékről szerte a világba. A nemzetközi utas közösség előtt a könnyebben megjegyezhető FlyBalaton néven ismert.

 A repülőtér a Zala megyei Sármellék külterületén található, a Balaton nyugati részétől mindegy 10 kilométerre. Könnyen megközelíthető vonattal vagy akár autóbusszal, de bérelhető a repülőtéren autó, illetve a taxisszolgálat is igénybe vehető. A Nyugat-Balaton fontos települései szintén a repülőtértől nem nagy távolságban találhatók, tehát az ideutazók könnyen eljuthatnak bárhová. Ha pedig utazni szeretnél kedvező áron, akkor is könnyen elérhetőek a fapados járatok Sármellékről.

Fapados járatok Sármellékről

Fapados járatok Sármellékről

A fapados jártok Sármellékről gyakran olcsóbban kínálják jegyeiket, mintha a Ferihegyről utaznál, viszont a nyári szezonban itt is magasabbak az árak. Sármellékről állandó járatot indít a Ryanair, a Germanwings, a Lufthansa, és a Wizz air is.

Akárcsak máshol, a fapados járatok Sármelléken is hatalmas és egyre növekvő utasforgalmat jegyeznek, hiszen a mai világban kevés ember engedhet meg magának drága repülőutakat. Sokan a kényelem és elegancia helyett inkább az olcsóbb, emiatt kissé kényelmetlenebb utat választják. Ezek a repülőgépek is olyan helyekre repítenek el, ahova a luxus- és hagyományos járatok vinnének.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , ,

3 hozzászólás "Fapados járatok Sármellékről"

 1. Spiesz Orsolya szerint:

  Üdvözlöm!
  érdeklődök, hogy létezik-e járat közvetlen Sármellékről Rhodos-ra. Ha igen, milyen árban és időpontban.
  köszönöm

 2. Bognár Judit szerint:

  Üdvözlöm!
  Érdeklődnék,hogy Sármellékről Dortmundba közvetlenül milyen rendszerességgel megy járat és milyen árban van a jegy és a visszaútról.

 3. Gyöngyi szerint:

  Üdvözlöm!
  Érdeklődni szeretnék,hogy van-e járatuk Horvátországba Brac-szigetre.Ha igen mennyi az ára?Várom válaszukat.Üdvözlettel Herbel Gyöngyi

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018