0

Fapados járatok Londonba

A brit főváros, London igen közkedvelt úticélnak számít világszerte. Mivel London Európa egyik legnagyobb metropolisza és gazdasági központja, ezért bővelkedik látnivalókban. Itt található a Tower of London, a House of Parliament, a Big Ben, a Westminster apátság, a Trafalgar Square, a Buckingham palota, és a London Eye, melyek turisták millióit vonzzák évente.

Londonba viszonylag könnyen és olcsón eljuthatunk, ugyanis a rengeteg turista miatt a különböző légitársaságok igyekeznek egymás alá licitálni, valamint ha emellé egy jó akciót is kifogunk, akár spórlás nélkül is eljuthatunk fapados járatokkal Londonba.

Fapados járatok Londonba

Fapados járatok Londonba

A fapados járatokkal sok pénzt takaríthatunk meg abban az esetben, ha az indulás előtt hónapokkal megvásároljuk a repülőjegyet. Egy Budapest-London oda-vissza út ára foglalással és minden költséggel együtt akár 10-15.000 forintból is megúszható. A fapados járatok taktikája abban áll, hogy a járat indulása előtt hónapokkal felkínálják az olcsó repülőjegyeket, ezáltal biztosítva a helyek nagy részét, majd a fennmaradó helyek árát az indulás idejének közeledtével folyamatosan emelik. Ezért ha az indulás idejének közelében szeretnénk fapados járaton Londonba utazni, jobb, ha megnézzük a hagyományos légitársaságok jegyárait is, ugyanis lehetséges, hogy ezeknél jóval olcsóbban jutunk hozzá a jegyhez, mint fapados társaiknál.

Érdemes tehát jó alaposan szétnézni a jegyárak és akciók között egy londoni repülőút előtt.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018