0

Fapados járatok Hollandiába

Hollandia fővárosába, Amszterdamba legkönnyebben a Wizz Air fapados légitársaság gépeivel juthatunk el Budapestről. Ez a légitársaság 33 nagyvárosba indít fapados járatokat az Európai Unió területén belül. Ezen járatok igen népszerűek és megbízhatóak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az utasok számának ugrásszerű növekedése, ugyanis alapításának évében (2003) 1,2 millió utas utazott a Wizz Air légitársasággal, rá egy évre ez a szám 2,1 millióra nőtt, mára pedig 11 millióra rúg évenkénti utasainak száma.

A Ryanair, Germanwings és az Air Berlin nevű, szintén fapados légitársaságok ugyanekkora népszerűségnek örvendenek. Ezen légitársaságok szintén indítanak fapados járatokat Hollandiába. Egy felnőtt repülőjegy ára Hollandiába 25 és 30 ezer forint körül mozog, viszont családok, csoportok, nyugdíjasok és fogyatékkal élők számára kedvezményeket is biztosítanak. Mivel a repülőjegy árak naponta változnak, ezért ajánlott minél előbb megvásárolni, ugyanis elővételben a jegyek jóval olcsóbbak, mint ha indulás előtt 1-2 nappal vásárolnánk meg.

Fapados járatok Hollandiába

Fapados járatok Hollandiába

A fapados járatok Hollandiába kényelmes körülmények között szállítják utasaikat Hollandia különböző városaiba. A leglátogatottabb úticélok Hollandiában Amszterdam és Rotterdam. Ezekbe a városokba közvetlenül eljuthatunk Budapestről, átszállás nélkül.

Ha Hollandiában járunk, feltétlenül tekintsük meg a helyi nevezetességeket: a Binnenhof kastélyt, a Zaanse Schan szélmalmot, az Alkmaari sajtpiacot, a Piros lámpás negyedet és az Úszó virágpiacot.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018