0

Fapados járatok Budapestről

Bár Magyarország elég kis ország, mégis fővárosa Európa-szerte ismert. Budapestre nap mint nap több száz látogató érkezik szerte a nagyvilágból. Ám míg több százan a belváros szűk utcáin sétálnak, vagy a Dunát csodálják, addig több százan arra várnak, hogy repülőre üljenek és elutazhassanak. Ha te is utazni vágysz, könnyen eljuthatsz bárhová, ha választasz a fapados járatok közül Budapestről.

Fapados járatok Budapestről

Fapados járatok Budapestről

A fapados járatok Budapestről szinte bárhová el tudnak vinni viszonylag olcsón. Ezek a gépek úgy vannak kialakítva, hogy több utas szállítását lehetővé tegyék kisebb méretű és szorosabban egymás mellé helyezett székekkel. Emiatt ezek a járatok nem éppen kényelmükről és eleganciájukról híresek, mégis egy biztonságos és nyugodt repülőutat biztosítanak szerényebb jövedelmű utasai számára.

A fapados járatok Budapestről 44 repülőtérre indítanak járatokat, és mindezt 8 légitársaság kínálatából. Természetesen ezek a számok folyamatosan változnak, hol bővülnek, hol csökkennek. Jelenleg első helyen a Wizzair és a Ryanair áll, de elit helyen van közöttük a Skywagon és az Aer Linus is.

Ha a fapados járatokkal utazol Budapestről, érdemes felkészülnöd arra, hogy a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Ha számodra nem mindegy, hogy hová ülsz, érdemes minél előbb bejelentkezned. Tehát ha egy kényelmes és árban is elérhető külföldi utazásra vágysz, akkor nyugodtan választhatod a fapados járatokat Budapestről.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018