0

Fapados járatok Amszterdamba

A holland főváros, Amszterdam nemcsak a turisták számára „mézesmadzag”, hanem a légitársaságok számára is, mivel számos légitársaság indít ide járatokat – fapados és hagyományos légitársaságok egyaránt –, s ezek igyekeznek egymás alá licitálni a jegyárakban. Ezért megéri keresgélni s válogatni a légitársaságok között, ugyanis főszezonban, az indulás előtt 2-3 hónappal szinte nevetséges áron juthatunk fapados repjegyhez Amszterdamba.

Amszterdamba Budapestről a Wizz Air és az Airfrance indítanak közvetlen fapados járatokat. Egy felnőtt jegy ára 25 és 30 ezer forint között mozog Hollandia fővárosába, ahol mindenki megtalálhatja az érdeklődési körébe tartozó nevezetességeket, például világhíres múzeumokat, mint amilyen a  Rijkmuseum vagy a Van Gogh múzeum, melyek turisták millióit vonzzák évente.

Fapados járatok Amszterdamba

Fapados járatok Amszterdamba

A Dam Amszterdam főtere, melyen többek között a Királyi Palota található, s amely pihentető látványt kölcsönöz a megfáradt turistáknak, valamint pénzkereseti lehetőséget nyújt az utcai művészeknek, melyekből Amszterdamban nincs hiány. A Piros Lámpás Negyed is itt található, mely a turisták meglepetésére egy igen szép negyed, ami piros lámpákkal van megvilágítva és az erotikától sem mentes.

A Leidse tér (Leidseplein) az amszterdami éjszakai élet központja, mely soha nem „alszik”. Az ide vezető utcán érdemes szétnézni, ha az ember ajándékot vagy szuvenírt szeretne vásárolni. Mindez a fapados járatok révén Amszterdamba viszonylag olcsón megtekinthető.

  
Iktatva: Fapados repülőjegyek Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018