0

Diszkont légitársaságok Magyarországon

A diszkont légitársaságok olyan légitársaságokat jelölnek, melyek hagyományos társaiknál jóval olcsóbban árusítják repülőjegyeiket, viszont ez az alacsony ár általában alacsony kényelmi szolgáltatásokkal párosul. Az ilyen alacsony költségvetésű járatokkal rendszerint rövid vagy középtávolságú repüléseket lehet végezni. Ilyen diszkont légitársaságok Magyarországon is léteznek.

Budapestről több diszkont légitársasággal utazhatunk, mint például az Aer Lingus, az Air Berlin GmbH & Co. Luftverkehrs KG, az Easyjet, EUjet, a Fly Snowflake, a Germanwings, a Jet2, a Ryanair, a Sky Europe, a Sterling vagy a Wizzair. Ezek mindegyike rendelkezik saját internetes weboldallal, amelyeken megtekinthetjük a különböző járatok menetrendjeit, árait és akcióit.

Diszkont légitársaságok Magyarországon

Diszkont légitársaságok Magyarországon

Ugyanitt lefoglalhatjuk a repülőjegyet is problémamentesen és különösebb utánajárás nélkül. Vigyázzunk azonban arra, hogy jó előre foglaljuk le a repülőjegyet abban az esetben, ha fapados légitársasággal utazunk, mivel az indulási idő közeledtével drasztikusan megemelkedhetnek a jegyárak a diszkont légitársaságoknál Magyarországon is.

Két-három hónappal a repülés ideje előtt viszont szinte nevetséges árakon juthatunk hozzá fapados repülőjegyekhez. Így Milánóba akár már 10.400 forintért eljuthatunk, Londonba 12.300-ért, Varsóba 12.700-ért, Brüsszelbe 14.300-ért, Frankfurtba 14.350-ért, Stockholmba 16.000-ért, Hamburgba 16.500-ért, Londonba 17.700-ért, Párizsba pedig akár már 26.000 forintért is ellátogathatunk a diszkont légitársaságokkal Magyarországról. Ha mindezek mellé egy aktuális akciót is kifogunk, komolyabb spórlás nélkül is megengedhetünk magunknak egy európai utat.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018