0

Dél-amerikai légitársaságok

Dél-Amerika földrajzi szempontból egy önálló kontinens. Társadalmi és politikai szempontból viszont Amerika része Észak- és Közép-Amerikával együtt. Ehhez a földrajzi szempontból önálló kontinenshez 12 ország tartozik. Ezek nagy része a gazdaságilag igencsak fejlett országok közé sorolhatóak. Természetesen itt is létezik légi forgalom, sőt a dél-amerikai légitársaságok listája meglehetősen hosszú.

Dél-amerikai légitársaságok

Dél-amerikai légitársaságok

Dél-Amerikában számos látnivaló várja az utazókat. Mivel nagyrészt a Föld déli féltekéjén fekszik, az európai ember olyan kultúrát ismerhet meg, amivel még nem találkozott. Annak ellenére, hogy Dél-Amerika számos érdekes országgal és látnivalóval várja az utazókat, az európai ember számára mégsem tartozik a legkeresettebb utazási célok közé. Ezért a dél-amerikai légitársaságok neve nem feltétlenül cseng ismerősen a magyar utazó számára sem.

Ha Dél-Amerikába szeretnél utazni, tudnod kell, hogy közvetlen járatok nem indulnak Magyarországról, hiszen a legtöbb európai légitársaság a dél-amerikai légitársaságokhoz közvetíti utasaikat. Tehát ha például egy európai légitársaságnál foglaltál jegyet Dél-Amerikába, akkor az adott járat egy átszállást is tartalmaz egy más, dél-amerikai légitársaság gépére.

Ha utazni szeretnél, fontos olyan légitársaságot választani, amelyben megbízhatsz. Nincs ez másképp egy dél-amerikai utazásnál sem. Mivel az európai légitársaságok gyakran csak összeköttetéssel indítanak járatokat, ezért fontos ismerni a dél-amerikai légitársaságok közül pár nevet. Íme néhány közülük eligazításképpen: Abaeté, Aerocondor Peru, Blue Airlines vagy Aerolíneas Argentinas.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018