0

Dán légitársaságok

Dánia Európa egyik északi fekvésű szigetországa. Németországtól északra a Skandináv félsziget közelében helyezkedik el. Egy fejlett országról van szó, ahová nemcsak turistaként érdemes utazni, hiszen gazdaságilag is fejlett. Dánia nem nagy ország, mégis méltán megállja helyét Európa vezető hatalmai közt. Bátran kijelenthetjük tehát, hogy a dán légitársaságok is előkelő helyeket foglalnak el Európa légi forgalmában.

Az ország 92 repülőtere közt a dán légitársaságok skálájában megtalálhatóak úgy a fapados járatok, akárcsak a hagyományosak. Kedvedre válogathatsz a turista, a business és a luxus osztályok között a különféle járatokat indító társaságok közt, amelyek különbnél különb ajánlatokkal várják utasaikat.

Dán légitársaságok

Dán légitársaságok

A dán légitársaságok listáját kutatva több ismert társaság nevét megtalálod, úgy mint a Scandinavian Airlines System-et, az Air Alphát, a Danish Air Transportot vagy a Maersk Airt. Ez utóbbi Európa negyedik legnagyobb fapados légitársasága. Ezek mellett még számos légitársaság neve szerepel a nyilvántartásban. Az ország legnagyobb repülőtere Koppenhágában található, mely Észak-Európa legforgalmasabb légi csomópontja is egyben.

Fontos megjegyezni, hogy a dán légitársaságok nem csak Dániában érhetőek el, hanem Európa bármely országában megtalálhatóak és lefoglalhatóak. Jó tudni azonban, hogy ezek a társaságok a legolcsóbban a dániai járatokat indítják, hiszen egyértelmű, hogy az a céljuk, hogy a saját országukba minél többen utazzanak, így fellendítve Dánia gazdaságát.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018