2

Charter repülőjegy kereső

A fapados repülőjegy keresők mellett megjelentek a világhálón a charter repülőjegy keresők is. A charter járatok lényege, hogy ezek nem menetrend szerinti, hanem bérelt utazási lehetőségek, melyek leginkább a légi forgalomra jellemzők. A charter járatok a menetrend szerinti járatoktól jóval olcsóbbak, s nagy előnyük, hogy egyenesen a célállomásra juttatják utasaikat megállás vagy kellemetlen átszállás nélkül. Emiatt igen közkedvelt utazási formának számítanak.

A menetrend szerinti járatokkal és vonatokkal ellentétben a charter repülőgépeken nincsenek osztályok, tetszés szerint foglalhatunk helyet egy kellemes légkörű repülőgépen, ugyanis a charter járatokon általában tilos a dohányzás. A charter járatokra is ugyanazok a szabályok érvényesek, mint a menetrend szerinti vagy egyéb repülőgép járatokra.

Charter repülőjegy kereső

Charter repülőjegy kereső

A charter repülőjegy keresők ezen információk mindegyikét tartalmazzák, tehát nyugodtan utánanézhetünk ezen járatok működésének akkor is, ha nem tervezünk repülőutat a közeljövőben. Csupán néhány kattintásunkba és pár percünkbe kerül, hogy lefoglaljuk magunk vagy családunk, ismerőseink számára a repülőjegyet, és ehhez ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról.

A charter repülőjegy kereső felsorakoztatja számunkra azokat a légitársaságokat, melyek ilyen járatot indítanak, továbbá az indulási hely és úticél kijelölése után megtekinthetjük az aktuális jegyárakat légitársaságonként, az oda út és a visszaút idejét, valamint a családokra, nyugdíjasokra, csoportokra, gyerekekre, fogyatékosokra stb. érvényes kedvezményeket és akciókat is.

  
Iktatva: Repülőjegy kereső Címkék: , ,

2 hozzászólás "Charter repülőjegy kereső"

  1. Ferenczi Gyöngyi szerint:

    Budapest Kreta charter érdekelne

  2. Csenger szerint:

    Engem az érdekelne, hogy charterjáratra hogyan lehet utazási irodától függetlenül jegyet kapni

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018