0

Budapesti légitársaságok járatai Dublinba

Budapestről Írország fővárosába, Dublinba több légitársaság is indít közvetlen járatokat, mint például az Aer Lingus, a British Airways, a KLM, a Ryanair, a Lufthansa és az Air France. Egy felnőttjegy ára Budapestről Dublinba 19.300 forint körül mozog a Ryanair és az Air Lingus légitársaságoknál.

Attól függően, hogy mikor, honnan és milyen légitársasággal szeretnénk Dublinba repülni, a jegyárak változhatnak, ugyanis az indulási idő közeledtével jócskán megdrágulhatnak, főleg a fapados légitársaságoknál. Jó, ha előre tudjuk a repülés időpontját, és 2-3 hónappal az indulás előtt lefoglaljuk a jegyet. Ilyenkor sokkal olcsóbban hozzájuthatunk, és ha szerencsénk van, egy jó akciót is kifoghatunk.

Budapesti légitársaságok járatai Dublinba

Budapesti légitársaságok járatai Dublinba

Dublin az egyik leglátogatottabb turistaközpont Európában. Itt található a St. Patrick Székesegyház, mely Írország legnagyobb temploma. Már az 5. században kőtemplom állt a helyén, majd 1190 és 1225 között normann-gót stílusú templomot építettek rá. Itt található továbbá a Guiness Sörház is, mely már 1914-ben a világ legnagyobb sörfőzdéje volt.

A Phoenix Park, a Temple Bar, a Trinity College Dublin, a Viking Splash Tour, valamint a Merrion Square szintén világhíres nevezetességei Dublinnak, és a légitársaságok Dublinban landoló járataik révén viszonylag kevés anyagi ráfordítással bárki számára elérhetőek. Az ír tájak minden turista számára felejthetetlen élményt nyújtanak, az ír sörök pedig felejthetetlen ízeket.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018