0

Budapest-London repülőjegy árak oda-vissza

A brit főváros, London a magyarok körében is közkedvelt úticél, mely évente turisták millióit kápráztatja el. Számos nevezetesség található itt, kezdve a világhíres múzeumoktól, a képzőművészeti alkotásokon át az építészeti és természeti remekművekkel bezárólag. Ezért számos légitársaság indít ide járatokat budapesti indulással, fapadosak és hagyományosak egyaránt.

Emiatt a Budapest-London repülőjegy árak oda-vissza légitársaságonként igen nagy eltéréseket mutathatnak. A fapados légitársaságoknál egy Budapest-London repülőjegy ára oda-vissza 13.200 és 77.800 forint között mozog, míg a hagyományos légitársaságok ugyanezeket a jegyeket 47.300 és 373.400 forint között forgalmazzák. A magasabb ár természetesen a kényelmi szintben érezteti legjobban hatását.

Budapest-London repülőjegy árak oda-vissza

Budapest-London repülőjegy árak oda-vissza

Ha Londonban jár az ember, nem hagyhatja figyelmen kívül a helyi nevezetességeket, melyekből itt bőven akad. Ilyen a Tower of London, a Tower-híd/Tower Bridge, a Westminster-palota, a Big Ben, Parlament, a Buckingham Palace/Palota, a British Museum, a London Eye/Millenniumi kerék, a Tate Modern, a National Gallery, a Madame Tussauds viaszmúzeum, a Sherlock Holmes Museum, a Natural History Museum, a City Cruises Thames River Cruise sétahajóival a Temzén és még sorolhatnánk.

A repülőjegyeket otthonról pár kattintással interneten keresztül is lefoglalhatjuk, mivel minden egyes légitársaság rendelkezik saját internetes oldallal, ahol megtekinthetők az egyes járatok menetrendjei, akciói és a repülés időtartama is.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018