Hírek turisták témában

Fapados repülőjegy Cardiff városába

Fapados repülőjegy Cardiff városába

Cardiff Wales fővárosa, mely elsősorban történelme és egyedi hangulata miatt vonzza a turistákat. A kikötőváros bővelkedik látnivalókban, ezért mindenképpen érdemes útba ejteni egy angliai utazás során. Fapados repülőjegy Cardiff városába már számos légitársaság ajánlatai között szerepel, tehát ha ide szeretnénk utazni, nincs szükségünk átszállásra, mivel gépünk egyenesen ide száll le…. Tovább: Fapados repülőjegy Cardiff városába »

Repülőjegy foglalás Tenerifére

Repülőjegy foglalás Tenerifére

Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobb szigete, melyet két hegység oszt meg: északon az Anaga-hegység, nyugaton pedig a Teno-hegység. A sziget központjában található a 3718 méter magas Teide tűzhányó, melynek utolsó kitörése 1909-ben történt. Nem csoda tehát, ha e paradicsomi hely évente turisták millióit vonzza, és az sem, hogy számos légitársaság indít… Tovább: Repülőjegy foglalás Tenerifére »

Repülőjegy foglalás Bécsbe

Repülőjegy foglalás Bécsbe

Bécs Ausztria fővárosa, az európai művészetek és kultúra egyik kiemelkedő fellegvára. Bécsben közel 1,7 millióan laknak, így Bécs a legnagyobb osztrák város. Naponta több ezer turista látogat el ide, hogy megnézze a számtalan műemléket. Mivel az osztrák főváros jelentős magyar vonatkozású történelemmel és emlékkel rendelkezik, ezért a helyiek mindig szívesen… Tovább: Repülőjegy foglalás Bécsbe »

Repülőjegy árak Hollandiába

Repülőjegy árak Hollandiába

Hollandia és fővárosa, Amsterdam felejthetetlen élményekkel gazdagítják az odautazókat. A tulipánok országaként is ismert Hollandiában ugyanis minden korosztály megtalálja a maga számára fontos szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket. Attól függően, hogy milyen körülmények között szeretnénk utazni, és mennyit enged meg a zsebünk, a repülőjegy árak Hollandiába eltérőek lehetnek. A légitársaságok fapados… Tovább: Repülőjegy árak Hollandiába »

Repülőjegy árak 2018