Hírek személyesen témában

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével

A repülőjegy foglalás mindig személyi igazolvány segítségével történik, mivel be kell diktálnunk az ezen található pontos személyi adatainkat. Ilyen például pontos nevünk, címünk, személyi számunk, illetve személyi igazolványunk lejárati ideje is. Ez utóbbi kettő valamint a nevünk majd a repülőjegyünkön is szerepelni fog. Repülőjegy foglalás személyi igazolvánnyal történhet személyesen, telefonon… Tovább: Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével »

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

A repülőjegy foglalás gyerekeknek majdnem minden légitársaság esetében kedvezményesen történik. Az árak természetesen légitársaságok szerint változhatnak. Fontos tudni, hogy kiskorú csak szülőkkel hagyhatja el az országot, vagy úgy, hogy a szülők írnak közjegyző előtt egy beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy gyerekük elhagyhatja az országot. Repülőjegy foglalás gyerekeknek történhet online, telefonon… Tovább: Repülőjegy foglalás gyerekeknek »

Repülőjegy foglalás személyesen

Repülőjegy foglalás személyesen

Noha számos módozata létezik a repülőjegy foglalásnak manapság, mégis ezek közül a legelterjedtebbnek még ma is a hagyományos, személyesen történő repülőjegy foglalás számít. A személyesen történő repülőjegy foglalásnak számos előnye és hátrány van. Előnyei közé tartozik például a magasabb fokú tájékozódás lehetősége, ugyanis az utazási irodákban vagy a különböző légitársaságok… Tovább: Repülőjegy foglalás személyesen »

Repülőjegy árak 2018