Hírek repjegy árak témában

Akciós repülőjegyek Dubaiba

Akciós repülőjegyek Dubaiba

Az utóbbi néhány évben Dubai egyre kedveltebb turistacélponttá vált, szépsége és gazdagsága miatt. Dubaiban elképesztő luxus uralkodik, és olyan építészeti csodákat szemlélhetünk itt meg, melyeket sehol máshol a világon. Bár maga a város egy sivatagban található, úgy kiépült az évek folyamán, hogy akár sízhetünk is területén vagy fürdőzhetünk luxusmedencéiben, tavaiban…. Tovább: Akciós repülőjegyek Dubaiba »

Repülőjegy árak Oslóba

Repülőjegy árak Oslóba

Oslo Norvégia fővárosa és egyben legnagyobb városa. Norvégiába Magyarországról is igen sokan utaznak, ezért nem csoda, hogy számos légitársaság indít ide járatokat, hagyományosak és fapadosak egyaránt. Ettől függően a repülőjegy árak Oslóba nagy eltéréseket mutathatnak az egyes légitársaságok között. A jelenlegi legolcsóbb repülőjegy Oslóba és vissza, budapesti indulással 41.500 forintba… Tovább: Repülőjegy árak Oslóba »

Olcsó repülőjegyek Londonba

Olcsó repülőjegyek Londonba

Amennyiben szempont, hogy minél olcsóbban hozzájussunk egy londoni repülőjegyhez, jó, ha szem előtt tartunk néhány dolgot, mint például a légitársaság, az indulás, az akciók és a kedvezmények. A légitársaságok tekintetében, ha az olcsóságra törekszünk, ajánlott fapados légitársaságot választani. Az ilyen járatok nem a kényelmükről híresek, viszont jóval olcsóbbak hagyományos társaiknál,… Tovább: Olcsó repülőjegyek Londonba »

Repülőjegy árak Oroszországba

Repülőjegy árak Oroszországba

Ha Oroszországba szeretnénk repülni, előbb azt szögezzük le, hogy honnan szeretnénk indulni, ugyanis az is megtörténhet, hogy egy kis mellékutazással jóval olcsóbban juthatunk el Oroszországba, mintha Budapestről indulnánk. Érdemes ilyenkor szétnézni a Bécsből vagy Kassáról induló járatok között is. A repülőjegy árak Oroszországba tehát légitársaságonként eltérőek lehetnek. Egy Budapest-Moszkva út… Tovább: Repülőjegy árak Oroszországba »

Repülőjegy árak Nürnbergbe

Repülőjegy árak Nürnbergbe

Magyarországon egy nürnbergi repülőjegy megvásárlásakor rendszerint az ár a döntő tényező a kényelem és a biztonság előtt. A repülőjegy árak Nürnbergbe légitársaságonként eltérőek lehetnek. Egy Budapest-Nürnbert oda-vissza út ára általában 40 és 50 ezer forint között mozog, ám ennél olcsóbban is megvásárolhatjuk a nürnbergi repülőjegyet, ha kifogunk egyet a fapados… Tovább: Repülőjegy árak Nürnbergbe »

Repülőjegy árak Németországba

Repülőjegy árak Németországba

Németország egy változatos múlttal, izgalmas jelennel rendelkező ország, ipari és gazdasági szempontból nagyon fejlett, ezért a turisták egyik kedvelt célpontja. Hogyan juthatsz el oda? Legbiztonságosabb a légi közlekedés. Több mint 50 repülőtér található Németországban. A repülőjegy árak Németországba a következőképpen mutatnak: Budapesttől Berlinig 51.000-52.000,  Frankfurtig 59.000, míg Münchenig 40.000 forint… Tovább: Repülőjegy árak Németországba »

Budapesti légitársaságok járatai Dublinba

Budapesti légitársaságok járatai Dublinba

Budapestről Írország fővárosába, Dublinba több légitársaság is indít közvetlen járatokat, mint például az Aer Lingus, a British Airways, a KLM, a Ryanair, a Lufthansa és az Air France. Egy felnőttjegy ára Budapestről Dublinba 19.300 forint körül mozog a Ryanair és az Air Lingus légitársaságoknál. Attól függően, hogy mikor, honnan és… Tovább: Budapesti légitársaságok járatai Dublinba »

Repülőjegy árak 2018